A B C D E F G H I J-K L M N O P Q R S T U V W X Y-Z 0-9
fermer cette partie de la bibliothèque ENZYMES (7 article(s))

Afficher le document Sugar manufacture
Rep. Maurit. Sug. Ind. Res. Inst. 1976, 56-61 (1977)
Mauritius Sugar Industry Research Institute
Afficher le document Varietal identification of sugar cane using isozyme electrophoresis: application to varieties from Mauritius Identification variétale de la canne à sucre par électrophorèse d'isozymes - Application aux variétés mauriciennes
Association Française de la Canne à Sucre (AFCAS) - Actes de la Première Rencontre Internationale en Langue Française sur la Canne à Sucre, Montpellier, France, 10-15 juin 1991 Nogent-sur-Marne, Association Française de la Canne à Sucre. p.53-60 (1991)
Bholah, M. A. ; Glaszmann, J. C. ; Deville, J. ; Domaingue, R. ; Lanaud, C.
Afficher le document Sugar manufacture
Rep. Maurit. Sug. Ind. Res. Inst. 1974, 52-57 (1975)
Mauritius Sugar Industry Research Institute
Afficher le document Further experiments with bacterial amylase for reducing the starch content of sugar products
Rep. Maurit. Sug. Ind. Res. Inst. 1970, 167-170 (1971)
Vignes, E. C. ; Randabel, M.
Afficher le document Production of pectic enzymes by pathogenic and symbiotic Rhizoctonia strains
New Phytologist 64, 144-151 (1965)
Pérombelon, M. ; Hadley, G.
Afficher le document Report on industrial scale experiments using Termamyl, a heat stable bacterial amylase, for removal of starch in sugar cane juices
Revue agric. sucr. Ile Maurice 56: 62-69 (1977)
Vignes, E. C.
Afficher le document The use of bacterial amylase for reducing the starch content of sugar products
Rep. Maurit. Sug. Ind. Res. Inst. 1969, 141-145 (1970)
Vignes, E. C. ; Abel, M. ; Le Guen, L.